Larry Watts despre dezinformare, la Institutul de Sociologie al Academiei Române

Institutul de Sociologie al Academiei Române vă invită joi, 10 mai, ora 12.00, la Conferința susținută de dr. Larry Watts, profesor la Catedra de Master în Studii de Securitate a Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității București, pe tema perceperii internaționale a României în perioada 1978 – 1989, în contextul unei operațiuni de dezinformare de anvergură, lansată împotriva statului român de serviciile speciale ale celorlalte membre ale Pactului de la Varșovia. Conferința istoricului american se bazează pe introducerea volumului II al aclamatei lucrări “Ferește-mă, Doamne, de prieteni….” – cu titlul “Misapprehending Romania: The Role of Cognitive Bias, Institutional Pathologies, and Disinformation” -, prezentată în premieră pentru publicul academic românesc, din care nu vor lipsi studenți basarabeni din mediul universitar bucureștean. În cadrul manifestării, cunoscutului analist de politică internațională Corneliu Basarab Vlad îi va fi înmânat premiul “Mile Cărpenișan” pentru Curaj și Excelență în Jurnalism, conferit de Asociația Civic Media pentru întreaga sa activitate pe frontul jurnalisticii romănești. Vă așteptăm.
Locația: Casa Academiei, 13 Septembrie nr. 13, Sector 5, București, Institutul de Sociologie, corp stânga, etaj IV, Sala de Consiliu. Parteneri media: Nasul.TvEcou RomanescKaradeniz PressBasarabeni.RoPrivesc.EuZiaristi Online.
Cititi si: Cazul Pacepa-KGB vazut de Larry Watts (IV). Sfarsitul inceputului
Washington Post si NYT despre secretele Razboiului Rece: Romania lui Ceausescu si Polonia au vandut armele sovieticilor americanilor (Eng)

Victor Roncea
Jurnalist
Roncea.Ro
Editor
ZiaristiOnline.Ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s