Patriot român caut cauză, partid și lider. Ofer devotament!

Din dragostea neîmplinită dintre Băsescu și PDL s-au născut trei copii din flori: Forța Civică, Mișcarea Populară și Noua Republică. Sunt mici, foarte mici, cam urâței și neajutorați. Nu sunt recunoscuți oficial nici de tată și nici de mamă. De aceea încearcă sărmanii să crească (politic) singuri și poate tot de aceea nici nu-i prea bagă nimeni în seamă. Toți trei suferă mult, sunt ușor complexați și asta se vede din zbaterea (pe uscat) a liderilor acestora.
Cică ei sunt dreapta… Nu sunt câtuși de puțin credibili, iar asta se va vedea la alegerile de anul viitor. Însă nici USL nu stă mai bine. Oricum, până la alegeri USL nu va mai exista, va deveni istorie. Și asta pentru că PNL + PSD nu mai este egal cu LOVE, așa cum știam cu toții. Nu…, acum mariajul de conveniență e pe cale să să se destrame. E tot mai evident. A fost o dragoste cu năbădăi încă din primele luni ale mariajului. Cum se vor împărții însă ”bunurile” acestei căsătorii din interes? Greu de știut.
Trădați în dragoste de atâtea ori în ultimul timp vor pleca oare liberalii cu demnitate fără să ceară ceva spunând semeț și sec: ”Mă duc cât văd cu ochii, nu-mi trebuie nimic” ? Greu de crezut. Ce faci cu ”copiii liberali” din teritoriu care abia apucaseră și ei la câte o funcție mai acătării prin deconcentrate? Îi va întreba oare cineva, la divorț, pe acești (viitori) dezmoșteniți ai sorții dacă rămân cu tata (PSD) sau pleacă cu mama (PNL)? Mare incertitudine, dar și mari frământări de conștiință (politică) prin deconcentrate.
Între timp, amantlâcul dintre PSD și UDMR e din ce în ce mai evident și probabil că după divorțul aproape anunțat de PNL se va oficiliza această nouă (și totuși veche) legătură de dragoste vinovată. Ehehe, dar ce mai contează? Căci dacă dragoste nu e, nimic nu e…
Să nu uiți Ponta! Nimic să nu uiți! Bine, bine, dar noi, ceilalți, ”copiii vitregi” din întrega țară, ce vină avem? Noi cu cine votăm? Care dreaptă, care stângă?

NICOLAE BALINT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s